Varmgalvaniseret stål

Varmgalvanisering eller varmforzinkning er meget modstandsdygtigt over for korrosion og derfor et meget langtidsholdbart materiale.

Varmforzinkning er en proces, hvor stålet først renses for olie, fedt, rust og andre urenheder inden det nedsænkes i et kar med 450 grader varmt flydende zink. Herved opstår en kemisk binding mellem stål og zink, der danner en jern-zink-legering, der gør stålet meget modstandsdygtigt. Den lange holdbarhed gør produktet bæredygtigt.

Kemiske påvirkninger som vejsalt, industriluft og havluft kan påvirke det varmgalvaniserede stål. Vi anbefaler derfor jævnlig rengøring for at bibeholde den lange levetid.

Fordele ved varmgalvaniseret stål

  •          Lang levetid
  •          Holdbart
  •          Minimal vedligeholdelse
  •          Bæredygtigt

 

Pleje af varmgalvaniseret stål

Tjek løbende produkterne for snavs og skader. Eventuelle skader kan repareres med zink/galvafroid zinkmaling fra byggemarkedet. Kontakt os, hvis I er i tvivl om skadens omfang, så vi kan vurdere det videre forløb.

Rengøring af varmgalvaniseret stål

Vi anbefaler, at I rengører jeres overdækning to gange om året eller oftere, hvis overdækningen står udsat som ved kystnære områder.

De varmgalvaniserede dele vaskes med sæbevand med et mildt, syrefrit rengøringsmiddel ved brug af en klud eller blød børste. Efterskylles med vand.