Inspiration til private kunder

Alt i overdækninger og afskærmninger

Personligt tilpasset dig og dine behov

Vores rådgivere lytter til dine ideer og behov, og kommer med inspiration til den helt rigtig overdækning til dig. Fælles for alle overdækninger er den høje kvalitet. Vi går op i detaljer for at give dig plads til at leve det liv, du ønsker.

Vores overdækninger kan tilpasses i forhold til størrelse/mål, højde, beklædning på siderne, og om den skal pulverlakeres i en valgfri RAL-farve. 

Flere funktioner under samme tag

Derudover er det muligt at sammensætte flere funktioner under samme tag, så du f.eks. kan kombinere carport og/eller garage eller carport med forlænget tag til cykelparkering, skraldeskjul eller en lille terrasseoverdækning. Mulighederne er mange, valget er dit.

KUBIC garage og carport i samme løsning med sedum på taget

Samme design til forskellige overdækninger

Lyngsøe leverer forskellige typer overdækninger og afskærmninger, men i samme design, så du kan skabe et ensartet udtryk til dine udearealer. Har du behov for eksempelvis en carport, et fritstående redskabsrum samt en terrasseoverdækning, er det muligt at vælge samme model og dermed samme udtryk til alle tre overdækninger. Det skaber et ensartet udtryk og harmoni i dine udearealer. 

Ønsker du at bryde rammerne, er det også muligt at vælge forskellige modeller, men få dem pulverlakeret i samme RAL-farve for at skabe sammenhæng.

Har du brug for sparring?

Har du spørgsmål til vores produkter eller ønsker du at vende dine ideer med en rådgiver? Så ring til os på 70206141 eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

Vi ser frem til at hjælpe dig videre med dit projekt.

Jack Hobolth, salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jack Hobolth Salgsrådgiver

Find inspiration

Bliv inspireret til din nye overdækning. Hent vores store katalog, så du i fred og ro kan gå på opdagelse i de mange forskellige typer overdækninger og tilvalgsmuligheder.

Få præcis den overdækning, du drømmer om.

Inspirationskatalog Private Kunder Alt I Overdaekninger Lyngsoe Hvid (1)

Havehegn i forbindelse med din overdækning?

Det er muligt at vælge galvaniseret hegn som supplement til din Lyngsøe overdækning. Det kan være som afskærmning mod naboen, læhegn på terrassen, eller et hegn til at holde dyr og børn i haven og væk fra vejen.

Mange tilpasningsmuligheder

Der er mange tilpasningsmuligheder og forskellige beklædningstyper, så du kan få et hegn, der matcher din overdækning og udearealerne. Rammer og søjler kan pulverlakeres i en valgfri RAL-farve. 

Du kan vælge et havehegn, der kræver minimalt vedligehold som komposit, eller lameller, der giver kig til haven. Det er også muligt at få en låge i hegnet, hvis du ønsker at kunne få adgang til haven.

Få hegn i forbindelse med din carport