Nybyggeri

Skal I igang med byggeriet af jeres nye hus, er det en god ide at tænke de omkringliggende overdækninger ind allerede fra starten. 

Når I drømmer om bedre uderum i forbindelse med nybyg, er Lyngsøe jeres dedikerede partner.

Kom godt fra start ved nybyg

En tidlig planlægning vil sikre, at der på grunden er gjort plads til, at udendørslivet fungerer optimalt i forhold til jeres hverdag. Klargøring til strøm og afledning af vand i den indledende byggefase sparer jer både for penge og besvær, i modsætning til at udsætte det til senere.

Kræver jeres ønsker til overdækningerne tilladelse fra kommunen, er det en god ide at søge byggetilladelse på samme tid som selve huset. Det sparer jer for yderligere ventetid og gør hele processen mere effektiv. 

Tænk udenomsarealerne med fra start

Tænker I udenomsarealerne med i planlægningen af jeres nybyggeri, har I også mulighed for at få carporten, garagen, redskabsskuret eller terrasseoverdækningen finansieret på realkreditlånet. 

På samme måde som jeres valgte byggefirma er eksperter i selve huset, så er Lyngsøe A/S eksperter i udenomsarealet. Kontakt os tidligt i processen, og vi vil arbejde sammen med jer for at sikre, at udendørsarealet også vil fungere perfekt. En investering der vil glæder jer på lang sigt! 

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder den rigtige overdækning til jeres nybyggeri.

Gode råd ved nybyggeri:

  • Tænk overdækninger ind allerede fra starten og få dem finansieret på realkreditlånet
  • Planlæg overdækninger med samme omhyggelighed som selve huset
  • Tænk strøm og afledning af regnvand ind allerede fra starten – det sparer jer for mange penge
  • Hvis det kræves, så søg byggetilladelse i god tid og gerne samtidig med tilladelsen til huset
  • Overvej om overdækningen skal pulverlakeres i samme RAL-farve som fx. jeres døre og vinduer
WALL Dobbelt Carport Model KUBIC

Carporte i mange forskellige design, farver og størrelser

Tænk carporten ind på byggegrunden fra starten, så I eksempelvis har mulighed for at placere den i forbindelse med indgangen, og således kan gå tørskoet fra bilen ind i huset. Udover, at jeres carport skal passe til husets æstetik, så beskytter den også jeres køretøjer mod det omskiftelige danske vejr.

Stor UNA Garage Til 2 Biler Og Stort Redskabsrum

Funktionel garage med mange muligheder

Vælg en funktionel og moderne garage i solide materialer med mange muligheder for tilpasning af både størrelse, funktion og design. På den måde falder garagen perfekt ind i eksisterende omgivelser og opfylder de anvendelsesformål, som I har.

UNA-sortlakeret-vaeghaengt-terrasseoverdaekning-med-legende-boern-og-hygge

Få et ekstra uderum med en terrasseoverdækning

Flyt hyggen udendørs og forlæng udesæsonen med en overdækket terrasse personligt tilpasset til jer. En elegant og let terrasseoverdækning i galvaniseret stål af høj kvalitet med mange tilpasningsmuligheder i forhold til bl.a. størrelse, design, og om I ønsker afskærmning på siderne.

Stort KUBIC Redskabsrum Beklaedning Isopanel

Redskabsrum i mange størrelser og design

Få et personligt tilpasset redskabsskur i stål. Cykler, legetøj, tilbehør til bilen, haveredskaber osv. Der er ting nok, som fylder op rundt omkring. Derfor kan et redskabsrum hjælpe med til at holde styr på sagerne, og give flere opmagasineringsmuligheder.  

Vi guider jer hele vejen

Kom trygt i mål med jeres nybyg!

Vi har i over 25 år leveret carporte, garager, terrasseoverdækninger og redskabsrum til husejere i Danmark, så vi fører en lang og stolt håndværktradition med os. Både når det gælder udførelse og rådgivning, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. 

Råd og vejledning

Vælger I en Lyngsøe overdækning til jeres nybyggeri, får I samtidig en samarbejdspartner som giver jer råd og vejledning i forhold til placering, højder, fundering, kloakering, el og vandtilslutning. Derudover producerer, leverer og monterer vi naturligvis også din nye overdækning – det kalder vi at komme trygt i mål. 

Et godt valg

Det er muligt at få sedumtag på flere af vores redskabsrums- og carportmodeller. Sedum kan aflaste jeres afløb fra de store regnmængder, som kommer oftere og oftere.

Vi bygger i stål, som med sin lange levetid er et godt valg. 

KUBIC carport med sedumtag

Bliv inspireret

Lad jer inspirere til det nye projekt. Vi har samlet en masse billeder i de forskellige gallerier, men der er også inspiration at hente i vores katalog, som I kan se online her, eller kig forbi vores forskellige sociale medier:

 

Inspirationskatalog Private Kunder Alt I Overdaekninger Lyngsoe Hvid (1)

Vi leverer og monterer i hele Danmark

Vi monterer i hele Danmark – også til ikke brofaste øer. Så tag en snak med vores salgsrådgivere om jeres muligheder. 

Vores montører er uddannede og certificeret i opsætningen af Lyngsøe produkter, og så er de venlige, og rydder op efter sig selv.

Lad os håndtere levering og montering, så kan I bruge tiden på andre ting i stedet. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor en carport må vi bygge?

Svar:

Som hovedregel må I bygge 50 m2 sekundære bygninger på jeres grund udover huset uden at skulle søge byggetilladelse. Hvor stor en carport I må bygge, kommer altså an på, om I har planer om at opføre andre sekundære bebyggelser.

Kan vi få carporten i en bestemt farve?

Svar:

Det er muligt at pulverlakere alle vores overdækninger i en valgfri RAL-farve. Der er f.eks. mange, der vælger at matche farven på husets døre og vinduer.

Skal vi anlægge fliser før eller efter carporten?

Svar:

Begge dele kan lade sig gøre. Er fliserne lagt, fjerner vi fliserne der, hvor søjlerne skal støbes. Er der ikke lavet belægning, støber vi carporten efter jeres placeringsanvisninger, og I kan så efterfølgende anlægge fliser og tilpasse til carportens søjler. Vi anbefaler at fliserne lægges efter endt montage af overdækningen.

Har I brug for sparring til jeres nybyg?

Har I brug for at vende jeres ideer med en rådgiver eller brug for at vi kommer ud og kigger på grunden? Intet problem. For os er rådgivningen en lige så vigtig del af vores ydelse, som det færdige produkt.

Ring til os på 70 20 61 41 eller udfyld formularen nedenfor. Vi glæder os til at vejlede jer omkring jeres nybyggerprojekt.

Vores dygtige salgsrådgivere hos Lyngsøe A/S

Forløbet omkring valg af overdækning

At investere i en ny carport eller anden overdækning er en stor beslutning. Derfor deler vi gerne ud af vores ekspertise og rådgivning, så I er klædt godt på til at vælge den rigtige overdækning for jer. 

Raadgivning Vedroerende UNA Carport

Indledende snak

Vi anbefaler, at I tager fat i os så tidligt i forløbet som muligt, så overdækningen bliver tænkt ind i jeres byggeplaner fra start. 

Vi Moeder Jer Gerne Paa Grunden Ved Nybyggeri

Møde på grunden

Vi kommer gerne forbi på grunden og tager en snak om mulighederne og den bedste placering for jeres overdækning.

Effektiv Og Fleksibel Levering Og Montage

Montage

Lyngsøes montører sørger for montering af overdækningen. I sørger selv for, at området er ryddet og klar, inden vi kommer.

Stor KUBIC Funkiscarport Monteret Paa Huset

Det færdige resultat

Carporten er nu klar til at tage imod bilen. Nu har I en overdækning, der holder mange år frem og giver jer plads til at leve det liv, I ønsker.