Cykelskur i stål

Med et cykelskur eller en cykeloverdækning i stål fra Lyngsøe, får du styr på cyklerne, som ellers kan stå spredt omkring i carporten eller ved husets indgangsparti. Et cykelskur giver ikke kun orden på cyklerne, det beskytter også mod det danske vejr og forlænger din cykels levetid. Ikke kun sne og regn tærer på cyklerne, også sollys har skadelig virkning på din saddel, dæk og lak.

Vælger du en cykeloverdækning, giver det dig nem adgang til din cykel, hvorimod et cykelskur kan låses og giver effektiv beskyttelse mod tyveri. Mulighederne er mange og hos Lyngsøe kan vi levere lige præcis den løsning, som passer til dine behov. 

Når du drømmer om bedre rum til dine cykler, er løsningen Lyngsøe.

OBS: Vi leverer også større anlæg til erhvervsbyggeri. Det kan du læse mere om på cykelparkering.

4 fordele ved et cykelskur i stål

  • Cykelskuret kan låses, hvilket giver effektiv beskyttelse mod tyveri 
  • Vores cykelstativer passer både til smalle og brede dæk
  • Cykelskuret beskytter mod vind og vejr, og forlænger derved din cykels levetid
  • Du kan få både åbent og lukket cykelskur eller en kombi

4 fordele ved et cykelskur i stål

  • Cykelskuret kan låses, hvilket giver effektiv beskyttelse mod tyveri 
  • Vores cykelstativer passer både til smalle og brede dæk
  • Cykelskuret beskytter mod vind og vejr, og forlænger derved din cykels levetid
  • Du kan få både åbent og lukket cykelskur eller en kombi

Dit cykelskur

Med et personligt tilpasset cykelskur fra Lyngsøe kan du skabe den ideelle opbevaringsplads til dine cykler, der passer til omgivelserne og din boligs stil. 

Plads til en eller mange cykler

Du har friheden til at vælge det design og de funktioner, der passer bedst til dine behov. Uanset om du har brug for plads til en enkelt cykel eller en samling cykler til hele familien, kan vores fleksible design tilpasset til dig.

Løsning der passer til hverdagen

Vores cykelskure kombinerer høj finish, praktisk funktionalitet og personlig tilpasning for at skabe den perfekte opbevaringsplads til dine cykler. Det er vigtigt, at du tænker på alle detaljer for at skabe en løsning, der passer til din hverdag og giver nem adgang til dine cykler og kan modstå det danske vejr.

PLAN cykelskur og cykeloverdækning under samme tag

Solidt stålcykelskur giver lang holdbarhed

Vælg et cykelskur i galvaniseret stål for en solid konstruktion med lang holdbarhed. Stål er skabt til at modstå regn, sne, vind og sollys uden at miste sin styrke og kan derfor holde i rigtig mange år. Samtidig giver den lette stålkonstruktion et tidløst udseende, der komplementerer både moderne og klassisk arkitektur. 

Taget på et Lyngsøe cykelskur består af 5-lags termoplader i polycarbonat, som er et af verdens stærkeste plast materialer. 

Cykeloverdækning med nem parkering af cykler og skur til alt det løse

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg selv vælge størrelse på mit cykelskur?

Svar:

Ja. Vi tilpasser cykelskuret til dit behov og kan både levere på standardmål og dine specialmål, ligesom vi kan lave et åbent, lukket eller kombi-cykelskur.

Kan jeg få sedum på taget af mit cykelskur?

Svar:

Det er muligt at få sedum på taget af cykelskure i modellerne med fladt tag (UNA og KUBIC) samt ensidig taghældning (PLAN). 

Læs mere om sedumtag

Kan jeg få et vindue i mit cykelskur?

Svar:

Ja, det er muligt at få et vindue i dit cykelskur, men ofte er det ikke nødvendigt, da der trænger en del naturligt lys ind i skuret fra taget. Alternativt vælger mange kunder at få LED-spots installeret for ekstra lys.

Cykelholder til dit cykelskur

En cykelholder eller løbehjulsholder giver mulighed for at holde styr på familiens cykler og løbehjul. Det er muligt at få cykelholderne monteret i din cykeloverdækning eller direkte på muren og på et fritstående stativ støbt i jorden eller boltet til overfladen.

Gennemtænkt og solid konstruktion

Løbehjulsholderne er fremstillet af galvaniseret stål og er belagt med gummi på udsatte steder, så løbehjulene ikke bliver ridsede eller får skrammer. Samtidig er den konstrueret, så løbehjulene kan sikres mod tyveri med en ganske almindelig hængelås.

Cykelholder og løbehjulsholder til familiens cykler og løbehjul

Har du brug for sparring?

Det er vigtigt at være godt klædt på, når du vælger et nyt cykelskur. 

Hos Lyngsøe har vi erfaring og professionelle rådgivere og vi stiller meget gerne vores ekspertise til rådighed.

Har du spørgsmål, så ring på 70 20 61 41 eller skriv en mail (mail@lyngsoe.dk) til os allerede i dag.

Jack Hobolth, salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jack Hobolth Salsrådgiver

Find inspiration

Bliv inspireret til din nye overdækning. Hent vores store katalog, så du i fred og ro kan gå på opdagelse i de mange forskellige typer overdækninger og tilvalgsmuligheder.

Få præcis den overdækning, du drømmer om.

Inspirationskatalog Private Kunder Alt I Overdaekninger Lyngsoe Hvid (1)