Garager og garageanlæg til erhverv

Lukkede garager i galvaniseret stål beskytter bilerne mod vind, vejr og tyveri. Garagerne fra Lyngsøe fås i mange størrelser, så de kan tilpasses jeres behov. Uanset om I har behov for 1, 5 eller 30 garager, kan vi hjælpe med opgaven. Garagerne kan stå enkeltvis, på række som et garageanlæg eller monteres på en bygning. Når I er på udkig efter garager i høj kvalitet med lang holdbarhed, er løsningen Lyngsøe.

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder de rigtige garager til jeres projekt.

4 gode grunde til at vælge garager

  • Sikker og aflåst parkering
  • I slipper for at skrabe bilerne fri for sne og is
  • Langtidsholdbar løsning
  • Bedre komfort for brugerne

4 gode grunde til at vælge garager

  • Sikker og aflåst parkering
  • I slipper for at skrabe bilerne fri for sne og is
  • Langtidsholdbar løsning
  • Bedre komfort for brugerne

Garageanlæg

En lukket og aflåst garage giver en mere sikker parkering og mere komfort rent vejrmæssigt, da hverken bil, haveredskaber eller andet skal skrabes fri af sne og is mv.

Fleksibel indretning

Det er en forholdsvis billig måde at skaffe ekstra kvadratmeter på. Samtidig giver rummet mulighed for en fleksibel indretning, da der kan laves forskellige ruminddelinger alt efter behov. Nogle vælger at benytte garagerne som teknikrum eller som ekstra opbevaringsrum.

God lysgennemstrømning

Taget består af 5-lags opale termoplader. Det er en enkelt løsning, hvor I får masser af lys gennem taget og på den måde får et lyst og dejligt rum. Højden udnyttes maximalt, og I får samtidig en garage, der er moderne i sit udtryk.

KUBIC garage til 4 biler og redskabsrum

Vi er dedikerede til jeres projekt

Vi er med jer hele vejen gennem projektet og vi lytter, før vi tegner, beregner og monterer jeres garageanlæg. Hos Lyngsøe er vi mere end blot en leverandør; vi er jeres partner og står klar med professionel rådgivning gennem hele processen. Vi tror på, at et tæt samarbejde giver det bedste resultat for alle parter.

Effektiv og fleksibel levering

Vi forstår, at tid er penge i erhvervslivet. Vores montageafdeling arbejder målrettet for at levere og montere jeres containerskjul til tiden, og vores montører er hurtigt inde og ude af byggepladsen.

 

Effektiv og fleksibel levering og montage

Ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at få sedum på garagetaget?

Svar:

Det er muligt at få sedum på vores modeller med fladt tag (UNA og KUBIC) og skråt tag (PLAN). Vi anbefaler, at I tager en snak med en af vores rådgivere om mulighederne.

Kan vi få garageportene med automatik og fjernbetjening?

Svar:

Ja, det kan I.

Kan garagen opdeles med skillevægge?

Svar:

Ja, hvis I ønsker at opdele rummet i eksempelvis teknikrum og bilparkering, er dette muligt.

Behov for flere overdækninger?

Har I behov for flere overdækninger i samme stil, intet problem. I kan få overdækninger og afskærmning til mange forskellige formål fremstillet i samme design og med samme beklædning for et ensartet udtryk. Uanset om I har behov for et teknikrum sammen med jeres garageanlæg, system carporte i forbindelse med cykelparkering eller containerafskærmning i forbindelse med carportanlæg, er løsningen Lyngsøe. 

KUBIC cykeloverdækning med lamelbeklædning og sedumtag

Har I brug for sparring?

Vores rådgivere er klar til at besvare jeres spørgsmål, dele ud af deres ekspertise og finde den bedst mulige løsning for jeres garageprojekt.

Ring på 70 20 61 41 eller udfyld vores kontaktformular.

Mads Borne, markedschef hos Lyngsøe A/S
Mads Borne Markedschef