Overdækket terrasse i stål – det ekstra uderum til alle årstider

Flyt hyggen udendørs og forlæng udesæsonen med en overdækket terrasse personligt tilpasset til dig. En elegant og let terrasseoverdækning i varmgalvaniseret stål af høj kvalitet, der giver dig bedre rum til at nyde udelivet. Et uderum med plads til at hygge med børnene, træne med vennerne, grille med familien og meget mere året rundt. 

Når du drømmer om bedre uderum, er løsningen Lyngsøe.

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder den rigtige overdækkede terrasse til dig.

4 facts om en terrasseoverdækning

  • Din overdækkede terrasse kan tilpasses dit behov i forhold til størrelse, RAL-farve og design
  • Du kan få glas på siderne af din overdækkede terrasse
  • Du kan få LED-spots installeret i din terrasseoverdækning
  • Den overdækkede terrasse kan leveres fritstående eller monteres på huset

4 facts om en terrasseoverdækning

  • Din overdækkede terrasse kan tilpasses dit behov i forhold til størrelse, RAL-farve og design
  • Du kan få glas på siderne af din overdækkede terrasse
  • Du kan få LED-spots installeret i din terrasseoverdækning
  • Den overdækkede terrasse kan leveres fritstående eller monteres på huset

Overdækket terrasse tilpasset dine behov

Vi lytter, før vi skaber din overdækkede terrasse, så alle dine behov bliver tænkt ind i løsningen. Sammen skaber vi det perfekte uderum til lige netop dit behov.

Mange tilpasningsmuligheder

Overdækningen kan tilpasses i forhold til f.eks. mål, design (tagtype), om den skal monteres direkte på husmuren eller på husets udhæng og om du har behov for sidebeklædning i overdækningen til ekstra afskærmning mod vinden.

Terrasseoverdækningen kan ydermere pulverlakeres i alle RAL-farver, så den falder naturligt ind i forhold til hus og have. 

KUBIC vægmonteret terrasseoverdækning

Vælg den rigtige placering til din terrasseoverdækning

Placeringen af din overdækkede terrasse afhænger naturligvis af havens indretning og placeringen af dit hus. En terrasseoverdækning har flere formål, hvor den både skal give skygge midt på dagen og forlænge sommeraftenerne. Derfor er læ og solens placering specielt i det sene forår, sommer og det tidlige efterår afgørende for, hvor meget du vil få brugt din terrasseoverdækning.

Derfor er vores råd, at du går en tur i din have på forskellige tidspunkter af dagen og ser på træernes skygger og beplantningens læforhold. 

Nem adgang vigtigt

Herudover er vores erfaring, at også adgangsforholdene har afgørende betydning for, hvor meget du vil bruge din overdækkede terrasse. Oftest tager man frokosten eller aftensmaden under overdækningen og derfor er det vigtigt, at den ikke ligger for langt væk fra køkkenet.

UNA fritstående terrasseoverdækning med glas på tre sider

Solidt tag, der beskytter mod solen

Vores tag leveres som 5-lags termoplader i polycarbonat. Det holder ikke kun bedre på varmen, men du undgår også kondens. Derudover er det en rigtig stærk tagplade.

Tagpladerne er opalfarvede og med UV-film, som beskytter mod solens skadelige stråler og skærmer for stærkt lys. På den måde bliver det ikke for varmt på en god sommerdag, men der trænger stadig meget lys igennem, så overdækningen føles lys og let.

Overdækket terrasse eller udestue?

En udestue er en aflukket tilbygning til huset, hvorimod en terrasseoverdækning er en åben overdækning. Du kan dog vælge at lukke din overdækkede terrasse mere eller mindre af med sider i forskellige materialer og dermed nærmer de to bygningstyper sig hinanden.  

Behov for sparring?

Der er mange muligheder for udseende og indretning, når det gælder en overdækket terrasse. 

Kontakt en af vores dygtige salgsrådgivere, og få en snak om, hvilken løsning der vil passe dig bedst. 

Vi sidder klar ved telefonen og giver også gerne en kop kaffe, hvis du kommer forbi. På kontoret nord for Aarhus har vi også en stor udstilling, hvor du kan se de mulige løsninger helt tæt på.  

Jack Hobolth, salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jack Hobolth Salgsrådgiver

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få en overdækket terrasse på specialmål?

Svar:

Ja, alle vores modeller kan tilpasses dine ønsker og behov.

Kan jeg få malet min overdækkede terrasse i samme farve som vinduerne?

Svar:

Ja. Alle vores overdækkede terrasser kan pulverlakeres i en valgfri RAL-farve, så overdækningen har samme farve som vinduer, hegn eller andet i dine omgivelser og dermed falder naturligt ind i forhold til hus og have.

Er det muligt at få sider i terrasseoverdækningen?

Svar:

Ja. Du kan vælge at få sidebeklædning i din terrasseoverdækning for eks. at skærme for vinden og naboen.

Læhegn til terrassen

Vil du have afskærmning i forbindelse med terrassen, kan vi levere læhegn, der matcher stilen på din terrasseoverdækning. Vores havehegn kan både fungere som læhegn til terrasse for at give beskyttelse mod vind og vejr og skærme for udsigten til naboer og forbipasserende.

Galvaniseret stål og mange muligheder

Rammer og søjler i et Lyngsøe hegn er fremstillet i galvaniseret stål og kan pulverlakeres i lige præcis den RAL-farve, du ønsker. Vi har også mange forskellige beklædningsmuligheder. På den måde kan du designe dit helt eget hegn, som passer perfekt ind i dine eksisterende omgivelser. 

Læhegn til terrassen eller afskærmning mod naboen