Én leverandør til det hele

Alt i overdækninger og afskærmninger til erhverv

Med én leverandør er alt dækket ind

Lyngsøe producerer overdækninger og afskærmninger til jeres byggeprojekt, så I kun behøver at samarbejde med én leverandør. 

Vi arbejder tæt sammen med byggebranchen, entreprenører, bygherrer, byggefirmaer og arkitekter, hvilket sikrer en stor ekspertise og gennemprøvede løsninger. Vi deltager i små og store byggeprojekter i hele landet og alle vores produkter tilpasses den enkelte kunde, uanset om I har behov for 1, 5 eller 30 overdækninger.

Vores hovedkontor ligger ved Aarhus, hvor salg, showroom, tegnestue og produktion er samlet under ét tag. Det giver korte reaktionstider og stor fleksibilitet.

Hegn i forbindelse med jeres overdækning

Ønsker I afskærmning i forbindelse med jeres overdækninger fra Lyngsøe, kan vi også levere hegn. Rammer og søjler er fremstillet i galvaniseret stål og kan pulverlakeres i en valgfri RAL-farve. 

Derudover kan I vælge mellem mange forskellige beklædningsmuligheder, så I kan designe et hegn, der passer til de øvrige omgivelser. I kan bl.a. vælge følgende materialer:

  • Glas, frostet eller klar
  • Cembrit, 2-delt eller på klink
  • Hardieplank, hvid, koksgrå eller sort
  • Isopanel i sand, antrasitgrå eller sort
  • Komposit i koksgrå eller lysegrå
  • Stålklink galvaniseret eller pulverlakeret
  • Træ malet i antrasitgrå, hvid, sort, lys- eller mørkolieret eller mahogni
Hegn 1300X900

Har I brug for sparring?

Hos Lyngsøe lytter vi først og skaber løsningen efterfølgende. Vi er klar til at dele ud af vores ekspertise og rådgive jer til den helt rigtige løsning. 

Ring til os på 70 20 61 41 eller undfyld vores kontaktformular. Vi ser frem til samarbejdet.

Mads Borne – markedschef hos Lyngsøe
Mads Borne Markedschef