Teknikrum og depotrum

Vi producerer teknikrum i galvaniseret stål i mange forskellige former og størrelser, så de kan tilpasses jeres behov og krav for opbevaring. Med et aflåst rum får I mulighed for at sikre jeres materialer mod tyveri og får samtidig et sted at opbevare jeres ting, så det ikke roder på pladsen.

Det er muligt at tilpasse teknikrummene i forhold til design, størrelse og beklædning efter jeres behov. I kan få teknikrummet i den RAL-farve, I ønsker, så det passer til de øvrige bygninger. Er I på udkig efter et solidt og langtidsholdbart teknikrum, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd, så er løsningen Lyngsøe.

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder det rigtige teknikrum til jeres projekt.

5 fordele ved et teknikrum i stål:

  • I sikrer jeres materialer mod tyveri
  • I slipper for rod ved udearealet
  • I får et langtidsholdbart teknikrum
  • Mulighed for minimalt vedligehold
  • I får et teknikrum tilpasset jeres behov

5 fordele ved et teknikrum i stål:

  • I sikrer jeres materialer mod tyveri
  • I slipper for rod ved udearealet
  • I får et langtidsholdbart teknikrum
  • Mulighed for minimalt vedligehold
  • I får et teknikrum tilpasset jeres behov

Kombineret teknikrum 

Få et teknikrum i stål tilpasset til jeres behov. Teknikrummene kan opdeles i flere sektioner, hvis I har behov for dette. Det er også muligt at vælge en kombination af aflåst rum og mere åben overdækning eller udhæng, som eksempelvis kan bruges til cykelparkering eller containerskjul

Mange beklædninstyper

Som beklædning på teknikrummet er det muligt at vælge en helt lukket løsning som eksempelvis komposit, som kræver minimalt vedligehold. I kan også vælge en delvist lukket løsning som trælameller eller hulplade, eller vælge glas for fuldt udsyn.

Optimal pladsudnyttelse

Mange af vores kunder vælger skydedøre fremfor almindelige døre til deres teknikrum, for at udnytte pladsen optimalt og give mest mulig opbevaringsplads.

KUBIC teknikrum og cykelparkering under samme tag

Samarbejdspartner

Vi er med jer hele vejen gennem projektet fra indledende møde til færdigmonteret teknikrum. Vi ved, at ikke to virksomheder er ens. Derfor lytter vi, før vi tegner, beregner og producerer jeres teknikrum, så vi er sikre på, at I får en løsning, der er tilpasset jeres behov og krav.

Hos Lyngsøe er vi mere end blot en leverandør; vi er jeres partner og står klar med professionel rådgivning gennem hele processen. Vi tror på, at et tæt samarbejde giver det bedste resultat for alle parter.

Hurtig og effektiv montering

Vi forstår, hvor vigtigt det er, at vi er effektive. Derfor har vi fokus på en hurtig og effektiv montage, der sikrer jer, at vi er hurtigt inde og ude af byggepladsen, så I kan komme videre med øvrige projekter. 

Effektiv og fleksibel levering og montage

Solid konstruktion, der holder

Vores teknikrum bliver produceret i galvaniseret stål, som er et yderst solidt og holdbart materiale, der er konstrueret til at modstå vind og vejr. Derudover er det muligt at vælge en solid beklædning i et materiale, der kræver minimalt vedligehold, som f.eks. hulplade.

Taget på vores teknikrum består af 5-lags termopalder i polycarbonat, et af verdens stærkeste plastmaterialer, som beskytter effektivt mod vind og vejr. Det er også muligt at få sedum på taget af jeres teknikrum.

Stort UNA teknikrum med hulplade som beklædning

Ofte stillede spørgsmål

Bygger I kun teknikrum på standardmål?

Svar:

Lyngsøes teknikrum kan tilpasses i størrelse (standardmål/specialmål) og design.

Kan teknikrummet aflåses?

Svar:

Ja, alle vores døre er forsynet med godkendt lås.

Hvilket materiale er et Lyngsøe teknikrum produceret i?

Svar:

Konstruktionen på vores teknikrum produceres i varmgalvaniseret stål for lang og solid holdbarhed samt minimalt vedligehold. Derudover er det muligt at vælge mellem mange forskellige beklædningstyper på siderne.

Har I brug for sparring?

For os er rådgivningen lige så vigtig, som det endelige produkt. Vores rådgivere er derfor klar til at dele ud af deres erfaring og hjælpe jer med at finde det helt rigtige teknikrum til jeres behov.

Mads Borne, markedschef hos Lyngsøe A/S
Mads Borne Markedschef