Funktionel og moderne garage

Køb en funktionel og moderne garage i stærke materialer, med mange muligheder for tilpasninger af både størrelse, funktion og udseende. På den måde falder garagen perfekt ind i eksisterende omgivelser, og opfylder de anvendelsesformål, som du har.

Garagen er udstyret med en ledhejseport i 40 mm. panel og med automatik. Ledhejseporten fås i flere bredder, og der er mulighed for betjeningen enten via app eller fjernbetjening.

Vælg mellem forskellige modeller og beklædninger, så garagens udtryk matcher din bolig.

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder den rigtige garage til dig.

4 facts om en stålgarage

  • Du kan tilpasse din garage efter bl.a. mål, ruminddeling og design
  • Garagerne kan fås med en eller flere ledhejseporte
  • Din garage kan stå frit, eller bygges sammen med huset
  • Det er muligt at få sedum på taget af garagen

4 facts om en stålgarage

  • Du kan tilpasse din garage efter bl.a. mål, ruminddeling og design
  • Garagerne kan fås med en eller flere ledhejseporte
  • Din garage kan stå frit, eller bygges sammen med huset
  • Det er muligt at få sedum på taget af garagen

Garage – fleksibel på alle måder

Vores garager tilpasses personligt til dig. Det betyder, at du f.eks. kan vælge, om du ønsker en eller flere porte, om du ønsker et separat redskabsrum som del af garagen, eller beklædningen skal have en bestemt farve for at matche huset.

Har du både brug for en aflåst garage og en åben carport med nem adgang, kan vi lave en kombiløsning som på billedet her. Mulighederne er mange, valget er dit.

KUBIC carport-garage. Konstruktionen er pulverlakeret grå med hvid port

Har du brug for sparring?

Vores dygtige og erfarne rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål vedrørende din kommende garage.

For os er rådgivningen en lige så vigtig del af vores ydelse, som det færdige produkt.

Jack Hobolt – salgsrådgiver hos Lyngsøe
Jack Hobolth Salgsrådgiver

Optimal beskyttelse

En lukket garage giver ikke kun en optimal beskyttelse mod det omskiftelige danske vejr, men tilbyder også en ekstra sikkerhed mod tyveri. Her kan garagen således også være et opmagasineringsrum, hvis det kniber med pladsen andre steder og så er det en forholdsvis omkostningseffektiv måde at skaffe ekstra kvadratmeter på.

Vi bygger i stål, som er et vedligeholdelsesfrit materiale, så du behøver ikke indregne ekstra omkostninger til eksempelvis træbeskyttelse.

Et stærkt produkt

Vi producerer vores løsninger i varmgalvaniseret stål og benytter 5-lags termoplader til taget. Med varmgalvaniseringen forlænges stålets levetid og termotaget er et robust produkt.

Sedum på taget

Vi arbejder også løbende med udvikling af vores løsninger med et grønt strejf, hvorfor vi kan tilbyde muligheden for sedumtag på flere af vores garagetyper. Beplantning på taget optager regnvand, og belaster derfor kloaksystemet mindre.

Ofte stillede spørgsmål

Er garagen isoleret?

Svar:

Garagen kan leveres semi-isoleret med beklædningen Isopanel, hvilket er vægge i 40 mm. PUR-skum (svarende til cirka 100 mm mineraluld). Samtidig leveres taget som 20 mm. 5-lags termoplade. Der vil være kuldebroer, da ikke alt stål i konstruktionen er isoleret. 

Sætter frosten ind over længere tid, så er det vigtigt at sætte en varmekilde ind som sørger for en mere stabil temperatur i rummet.

Er det muligt at montere en ladestation i vores garage?

Svar:

Ja, der kan monteres beslag på søjlerne og vi kan forberede søjlerne med huller som elektrikeren kan trække kablerne i.

Kan jeg få en garage til flere end 2 biler?

Svar:

Ja. Vores garager kan laves til det antal biler, du ønsker.