Garageanlæg til boligforeninger 

En lukket og aflåst garage giver en mere sikker parkering og mere komfort rent vejrmæssigt, da hverken bil, haveredskaber eller andet skal skrabes fri af sne og is mv. Det er en forholdsvis billig måde at skaffe ekstra kvadratmeter på. Samtidig giver rummet mulighed for fleksibel indretning, da der kan laves forskellige ruminddelinger alt efter behov.

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder det helt rigtige garageanlæg til jeres boligforening.

4 fordele ved garangeanlæg i stål:

  • Garageanlægget bliver tilpasset jeres behov i forhold til bl.a. design og størrelse
  • Stål er jeres garanti for lang holdbarhed
  • Minimalt vedligehold = spar på driftsomkostningerne
  • Sikker opbevaring af din bil, cykel eller andre ting

4 fordele ved garangeanlæg i stål:

  • Garageanlægget bliver tilpasset jeres behov i forhold til bl.a. design og størrelse
  • Stål er jeres garanti for lang holdbarhed
  • Minimalt vedligehold = spar på driftsomkostningerne
  • Sikker opbevaring af din bil, cykel eller andre ting

Lang levetid og minimalt vedligehold

Beklædningen på siderne af garageanlægget kan leveres i mange forskellige materialer. Det mest populære valg er de vedligeholdelsesfri. I kombination med stål opnås en langtidsholdbar løsning med minimalt vedligehold – det sparer på driftsomkostningerne.

Taget består af 5-lags opale termoplader for at minimere kondensvand. Det er en enkelt løsning, hvor I får masser af lys gennem taget og på den måde får et lyst og dejligt rum.

Garageanlæg tilpasset jeres behov

Vores stålgarageanlæg bliver tilpasset til jeres boligforening, så I får et anlæg, der passer til jeres æstetik og behov. Garageanlægget kan tilpasses i forhold til design, mål og funktionalitet.

Mange muligheder

Det er bl.a. muligt at få intregrede redskabsrum eller placere containerafskærmning under samme tagkonstruktion. Derudover kan garageanlægget tilpasses niveauforskelle og opdeles i små klynger af garager eller ét lang garageanlæg. Med andre ord tilbyder vi jer et garageanlæg i stål, der lever op til jeres krav til både opbevaring og æstetik. 

UNA garage med 2 ledhejseporte og beklædning i galvaniseret hulplade og glas

Ofte stillede spørgsmål

Kan man vælge andre tagmaterialer end jeres termoplader?

Svar:

Ja, det er også muligt at få eksempelvis ståltag eller tagpap.

Kan garageanlægget tilpasses boligforeningens behov?

Svar:

Vores garageanlæg bliver tilpasset jeres behov i forhold til bl.a. design, størrelse og beklædning på siderne, så I får et anlæg, der lever op til jeres ønsker og krav.

Er det muligt at få garageanlægget i en farve efter valg?

Svar:

Alle vores garageanlæg kan pulverlakeres i en valgfri RAL-farve, så det kan passe til omgivelserne. 

Har I brug for sparring?

Vi har mange års erfaring med at levere kvalitetsløsninger til boligforeninger. Vores rådgivere er gode til at forstå jeres behov og komme med inspiration, så vi sammen kan finde den rigtige løsning til jer. 

Ring og snak med en af vores rådgivere på 70 20 61 41, eller udfyld kontaktformularen nedenfor. Vi ser frem til at hjælpe jer på vej.

Jacob Madsen, salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jacob Madsen Salgsrådgiver