Carport i stål

Skal drømmen om en stålcarport blive til virkelighed?

Du kan sammensætte din kommende designcarport ud fra design, mål, RAL-farver og mange tilvalg, der gør din carport unik. Fælles for vores carporte er, at de er af høj kvalitet, da vi ønsker at give dig en god og solid carport i stål. En carport, der holder i årtier og kræver minimalt vedligehold, til glæde for dig. Vi lytter, før vi producerer løsningen, så vi sammen skaber en personligt tilpasset stålcarport, der giver dig bedre rum i livet.

Mulighed for =

 • Icon for Grønt Sedum tag
  Grønt Sedum tag
 • Icon for Kan laves som væghængt
  Kan laves som væghængt

Mange muligheder og en carport tilpasset dig

Vi forstår, at hver kunde og bolig er unik, og derfor tilbyder vi et udvalg af personligt tilpassede stålcarporte. Vores rådgivere arbejder tæt sammen med dig for at skabe en carport, der passer til din ejendoms arkitektur og din stil. Vælg mellem forskellige design, mål, RAL-farver og tilbehør for at skabe en carport, som du ønsker den.

Vores stærke stålkonstruktion giver et minimum af søjler, og sikrer dermed en god og nem parkering. 

KUBIC carport og garage under samme tagkonstruktion med sedumtag

Hvorfor skal jeg have en carport?

Beskyttelse mod det danske vejr

For det første beskytter carporten din bil, campingvogn eller autocamper mod det danske vejr. Både hagl, sne og regn skader lakken, men også solens UV-stråler gør lakken mat med tiden.

Undgå at skrabe is af ruderne

For det andet er det ganske rart med en carport, når der kommer nattefrost. Så er du nemlig fri for at skrabe ruden fri for is om morgenen. Du undgår også nedfald på bilen fra træer, såsom blade og pollen.

Bedre komfort

For det tredje får du meget bedre komfort. Du er i tørvejr, når du går ind og ud af bilen, og du undgår, at bilen bliver overophedet af solen om sommeren. Du kan altid stå i tørvejr, når bilen trænger til rengøring.

Med indbygget redskabsrum eller fritstående skur?

Vi tilbyder gode, solide og praktiske løsninger til en stålcarport med redskabsrum, og sørger for, at din cykel, haveredskaber, trillebør, plæneklipper m.m. er elegant beskyttet og nemme at komme til.

Du kan vælge at få et redskabsrum integreret under samme tag som carporten, eller vælge en fritstående løsning, som kan placeres, hvor du har størst behov for opbevaring på grunden.

UNA redskabsrum med Isopanel. Redskabsrummet virker også som læmur

Har du brug for sparring?

Er du i tvivl om hvilken type carport, der passer bedst til dig og dit hus, så kontakt os for en snak om dit carportprojekt. Vores rådgivere lytter til dine ideer og kommer med inspiration til valg af den rette stålcarport for dig.

Udfyld en af vores kontaktformularer eller ring til os på 70206141. Vi ser frem til at høre fra dig.

Jack Hobolth, salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jack Hobolth Salgsrådgiver

Sådan foregår forløbet typisk ved køb af carport

 • Vi tager en god snak om dine ønsker, krav og behov til din kommende carport
 • Vores rådgivere besøger dig, og I finder sammen den helt rigtige løsning. Vi tager mål til din nye carport og aftaler, hvor den skal placeres. 
 • Aftale indgåes og 3D-tegning af din nye carport udarbejdes til din godkendelse
 • Din ordre sættes i produktion
 • Inden vores montører ankommer, sørger du for, at pladsen er ryddet og klar til din nye carport
 • Vores montører sørger for korrekt montering af carporten
 • Nu har du en carport, der holder mange år frem, og giver dig plads til at leve det liv, du ønsker

Find inspiration

Bliv inspireret til din nye overdækning. Hent vores store katalog, så du i fred og ro kan gå på opdagelse i de mange forskellige typer overdækninger og tilvalgsmuligheder.

Få præcis den overdækning, du drømmer om.

Inspirationskatalog Private Kunder Alt I Overdaekninger Lyngsoe Hvid (1)