Pulverlakering

Det er muligt at pulverlakere alle vores overdækninger, hvis du ønsker den i en speciel farve.

Fordele ved pulverlakering

  • Ekstra beskyttelse
  • Nemt at vedligeholde
  • Mange farvevalg
  • Modstandsdygtigt over for det danske vejr'

 

Vedligeholdelse

Med tiden kan I opleve, at farven afbleges af solens UV-stråler. Derudover bliver pulverlakeringen påvirket af bl.a. vejsalt, industriluft samt havluft. Vi anbefaler derfor jævnlig rengøring for optimal pleje. Ved slag, påkørsel og lignende kan pulverlakeringen blive brudt. Vi anbefaler derfor løbende tjek for skader for at forhindre afskalning.

Sker der en skade på pulverlakeringen, skal disse udbedres. Dette gøres ved at male med reparationslak, som eks. autolak i den samme RAL-farve. I vil kunne se hvor skaden har været, men ikke så meget som før. Vi anbefaler også udbedringen for at forlænge produktets levetid.

Rengøring

Vi anbefaler, at I rengører jeres overdækning minimum hvert halve år, dog oftere i udsatte områder som f.eks. ved kyster eller industriområder. Snavs fjernes med sæbevand med et almindeligt rengøringsmiddel uden slibeeffekt og opløsningsmidler (f.eks. autoshampoo med voks). Brug en klud eller blød børste. Tør efter med en klud for at undgå skjolder.

Graffiti

Det kan være vanskeligt at fjerne graffiti og I skal være forsigtige, da det kan opløse lakken. Graffiti kan fjernes med renset benzin eller terpentin efterfulgt af en voksbehandling med bilvoks.