Solid cykelparkering i stål

Vælg en cykelparkering i stål for lang holdbarhed, solid kvalitet og flot design. Cykelparkeringerne tilpasses jeres ønsker og krav og kan laves til få eller mange cykler og både åbne og lukkede løsninger.

Cykelparkeringerne leveres med eller uden cykelstativ, og det er også muligt at vælge cykelholdere i to etager, for at udnytte pladsen optimalt i højden. Når cyklerne skal have en funktionel og flot overdækning, er løsningen Lyngsøe.

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder den rigtige cykelparkering til jeres projekt.

4 fordele ved cykelparkering fra Lyngsøe:

  • Holder orden på cyklerne
  • I kan få lys i jeres cykeloverdækning 
  • Leveres også som aflåst cykelskur
  • I får en lys og let overdækning, da der kommer meget lys gennem tagpladerne

4 fordele ved cykelparkering fra Lyngsøe:

  • Holder orden på cyklerne
  • I kan få lys i jeres cykeloverdækning 
  • Leveres også som aflåst cykelskur
  • I får en lys og let overdækning, da der kommer meget lys gennem tagpladerne

Cykelparkering tilpasset jeres behov

Vi forstår, at hver kunde er unik. Derfor tilpasser vi vores cykelparkeringer efter jeres behov og krav i forhold til design, størrelse og udformning. Om I har behov for et aflåst cykelskur, en overdækning med cykelholdere under eller en kombineret løsning, vælger I selv.

Mange muligheder for tilpasning

Det er muligt at få cykelholdere til begge sider eller kun en side, ligesom I kan få afskærmning i enderne eller på bagsiden. Her kan I vælge mellem mange forskellige beklædningstyper som komposit, hulplade eller lameller. Ønsker I sedum på taget af cykelparkeringen, er det også muligt.

Stor KUBIC cykeloverdækning med sedumtag

Solid konstruktion med lang levetid

Vores cykelparkeringer er produceret i galvaniseret stål for høj kvalitet og en solid konstruktion, der holder i mange år og kræver minimalt vedligehold. 

Taget består af 5-lags termoplader af polycarbonat, der er et yderst stærkt og holdbart materiale. 

Samarbejde og innovative løsninger

Vi har mange års erfaring med at samarbejde med bygherrer, entreprenører, arkitekter, foreninger, ejendomsudviklere m.m. Det giver stor ekspertise og gennemprøvede løsninger. Via vores tætte samarbejde med byggebranchen, bliver vi inspirerede af tidens trends, hvilket  kommer til udtryk i innovative løsninger.

Hos Lyngsøe er vi mere end blot en leverandør; vi er jeres partner og står klar med professionel rådgivning gennem hele processen. Vi tror på, at et tæt samarbejde giver det bedste resultat for alle parter.

Salgsrådgiverne hos Lyngsøe A/S – altid klar med sparring og gode råd

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget plads kræver en cykel?

Svar:

Normalt skal I regne med 0,5 x 1,8 meter pr. cykel.

Kan vi få et aflåst cykelrum?

Svar:

Ja, vores lukkede cykelskure har alle døre med godkendte låse.

Kan jeg få råd omkring placering af og størrelse på cykelparkeringen?

Svar:

Ja, vi hjælper gerne med vores erfaring og ekspertise.

Behov for flere overdækninger?

Har I behov for flere overdækninger i samme stil, intet problem. I kan få overdækninger og afskærmning til mange forskellige formål fremstillet i samme design og med samme beklædning for et ensartet udtryk.

Uanset om I har behov for et teknikrum sammen med jeres cykelparkering eller containerafskærmning i forbindelse med carportanlæg, er løsningen Lyngsøe. 

UNA cykelparkering med sedum og containerskjul i pergolastil

Har I brug for sparring?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål til vores cykelparkeringer eller ønsker at få inspiration til jeres kommende projekt. Vores rådgivere er klar til at hjælpe jer og sparre med jer omkring ideer til jeres kommende cykeloverdækning.

Ring til os på 70 20 61 41 eller udfyld formularen nedenfor.

Mads Borne, markedschef hos Lyngsøe A/S
Mads Borne Markedschef