Sedumtag - smukt og grønt alternativ

En af de største fordele ved at vælge sedum på taget af jeres overdækninger, er det grønne aspekt. Det grønne tag har en positiv effekt på miljøet og vores insektliv. Sedum kan binde større vandmængder og dermed reducere regnvandsafstrømningen og belaster derfor kloaksystemet mindre.

Det grønne tag er flot at kigge ned på, næsten som at kigge ned på en have. Sedum egner sig derfor perfekt til overdækninger placeret ved etagebyggeri, toplanshuse eller hvor overdækningen ligger lavt i forhold til de øvrige bygninger på grunden.

Et sedumtag kræver minimalt vedligehold og er derfor en energieffektiv løsning.

Ring på 70 20 61 41 og hør om de mange muligheder – vi glæder os til at rådgive dig.

Sedumtag skaber flot æstetik

Sedumtage er flotte at kigge på og tilfører en flot æstetik til jeres overdækning. Sedum består af en vegetation af små, farverige sukkulenter, der skaber en frodig og levende overflade på jeres tag.

Planternes tekstur og farver skaber et malerisk udseende, der ændrer sig med årstiderne. Planterne tiltrækker insekter som bier og sommerfugle, som er godt for biodiversiteten. Det grønne tag kan forvandle din overdækning til en naturlig oase, som en del af haven, der er smukt at kigge ned på fra oven.

Sedum på taget af carportanlæg

Grønt tag på alle overdækninger

Du kan få sedumtag på vores overdækninger med flad tagkonstruktion (UNA og KUBIC) eller skråt tag (PLAN). Du kan få sedum på alle typer overdækninger såsom carporte, garager, redskabsrum og cykeloverdækninger. Det giver mening at overveje placeringen af din overdækning med grønt tag, så du får mest mulig glæde af at kigge ned på det grønne tag.

Det grønne tag har en positiv effekt på miljøet, da det kan binde større vandmængder

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få sedumtag på alle overdækninger?

Svar:

Du kan få sedumtag på alle vores overdækninger med fladt tag (UNA og KUBIC) eller skråt tag (PLAN) uanset produktets funktionalitet og størrelse.

Hvordan får jeg mest glæde af et sedumtag

Svar:

Det er vigtigt at tænke over placeringen af en overdækning med grønt tag, så du får mest mulig glæde af den. Vi anbefaler derfor, at du placerer overdækningen med sedumtag i lavere niveau end øvrige bygninger på grunden.

Hvordan vedligeholder jeg mit sedumtag?

Svar:

Der kan være behov for at vande planterne i perioder uden regnvand. Vores leverandør anbefaler, at planterne gødes to gange om året, så taget holdes flot og frodigt.

Har du brug for sparring?

Vores dygtige og erfarne medarbejdere er klar til at rådgive og vejlede dig.

Har du spørgsmål til vores overdækninger med sedumtag, så ring til os på 70 20 61 41, så vi kan få en snak omkring dine muligheder.

Jack Hobolth, salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jack Hobolth Salgsrådgiver