Væghængt carport – Wall

Med en væghængt carport monteret på huset, får du et minimum af søjler og en overdækning af eksempelvis både hoveddør og bil i ét. En væghængt carport beskytter ikke bare din bil eller campingvogn, men også dit hus mod vind og vejr.

Er du på udkig efter en væghængt carport i stål, som er designet til lige præcist dit hus, så kontakt os allerede i dag for en snak om dine ønsker.

Ring til os på 70 20 61 41 og vend dine ideer med en rådgiver.

Se også vores carport med skråt tag PLAN

4 facts om vores væghængte carporte

  • Med en væghængt carport får du overdækning af bil og hoveddør i ét
  • De fleste af vores modeller fås som Wall-løsning
  • Carporten kan pulverlakeres i en valgfri RAL-farve
  • Carporten tilpasses personligt efter dine ønsker og behov

4 facts om vores væghængte carporte

  • Med en væghængt carport får du overdækning af bil og hoveddør i ét
  • De fleste af vores modeller fås som Wall-løsning
  • Carporten kan pulverlakeres i en valgfri RAL-farve
  • Carporten tilpasses personligt efter dine ønsker og behov

Carport monteret på huset - fra idé til virkelighed

Når du vælger en væghængt carport fra Lyngsøe, følger vi dig hele vejen, fra den første idé til den sidste skjulte skrue er monteret. Vores primære mål er at forstå dine behov og realisere dine drømme. Det gør vi gennem tæt samarbejde og god kommunikation.

Vi har egen tegnestue og produktion i samme hus som vores rådgivere, hvilket giver et tæt samarbejde og gør det nemmere at skabe en personligt tilpasset carport til dig. En løsning der er nøje planlagt og gennemtænkt fra start til slut.

KUBIC væghængt carport

Få en væghængt carport tilpasset dine behov

En væghængt carport fra Lyngsøe er mere end bare et beskyttende tag. Det er en investering i holdbarhed og kvalitet. Vi bruger gode materialer og flotte deisgn for at sikre, at din væghængte carport ikke kun ser fantastisk ud, men også kan holde til det danske vejr i mange år frem.

Mange valgmuligheder

Vi tror på, at en carport er en forlængelse af din personlige stil. Derfor får du en bred vifte af tilpasningsmuligheder, der giver dig mulighed for at skabe en unik carport. Vælg mellem forskellige RAL-farver, materialer og designelementer for at skabe en carport, der passer til din boligs arkitektur og din personlige stil. 

Har du behov for en carport til en eller flere biler, med eller uden tilhørende skur, eller afskærmning på en eller begge sider? Mulighederne er mange, valget er dit. 

KUBIC vægmonteret carport

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke modeller kan jeg få som væghængt carport?

Svar:

Vores væghængte carport fås med fladt tag (UNA eller KUBIC), buet tag (ELIPSE) eller skråt tag (PLAN).

Hvordan monteres en væghængt carport på huset?

Svar:

Vores væghængte carporte (Wall) kan monteres direkte på muren eller på udhæng, ved hjælp af en konsol. Du kan se eksempler på begge dele i vores galleri øverst på siden. Er du i tvivl om, hvordan carporten kan monteres på dit hus, er du meget velkommen til at kontakte os enten via mail mail@lyngsoe.dk eller ved at ringe til os på 70206141.

Fås væghængt carport på specialmål?

Svar:

Ja, vores væghængte carport fås på specialmål. Vi anbefaler, at du tager en snak med en af vores rådgivere for at høre nærmere om de forskellige størrelsesmuligheder.

Har du brug for sparring?

Rådgivning er en vigtig del af vores ydelse, og vores kompetente rådgivere står klar til at vejlede dig i forhold til sammensætningen af den helt rigtige væghængte carport til dig.

Du kan enten udfylde en kontaktformular nedenfor eller kontakte os direkte på 70 20 61 41. Vi glæder os til at hjælpe dig videre mod din drømmecarport.

Jack Hobolth, salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jack Hobolth Salgsrådgiver

Solid væghængt stålcarport

En Lyngsøe carport monteret på huset er fremstillet af varmgalvaniseret stål og er en af markedets mest holdbare carport-løsninger. Stål er stærkere end både træ og aluminium, og derfor kan vi lave en stærk og let løsning med få søjler, hvor du ubesværet kan åbne og lukke bildøren, når du skal ind og ud af bilen.

Stærkt termotag 

Taget på din væghængte carport består af 20 mm UV-coatede termoplader i polycarbonat i farven opal. Det er en af verdens stærkeste plastikmaterialer og er derfor særdeles robust og beskytter effektivt mod vind og vejr. Vi benytter 5-lags termoplader, for bedst mulig at undgå kondensvand på undersiden af pladen.