Carport i dansk design – UNA

UNA carport i dansk design og varmgalvaniseret stål er vores mest solgte carport. UNA har et moderne look, der passer godt til både nutidens byggeri, men også til klassisk byggestil. Carporten bliver tilpasset til dine ønsker, så du får en galvaniseret carport, der klæder dit hus og omgivelser, og skaber en bedre hverdag for dig og din familie.

De mange tilvalgsmuligheder, farver og beklædninger gør, at du kan få netop den carport, du drømmer om. Hos Lyngsøe tror vi på, at en carport ikke blot er en praktisk beskyttelse af din bil, men også en forlængelse af dit hjem, og en mulighed for at skabe bedre rum i livet.

Ring på 70 20 61 41 eller skriv til mail@lyngsoe.dk med dine ideer til en carport. 

Se også vores funkis carport KUBIC

4 facts om UNA-carporten:

  • UNA er vores mest solgte carport
  • UNA er som standard i varmgalvaniseret stål
  • UNA kan pulverlakeres i din favorit RAL-farve
  • UNA leveres altid med tagrendenet, så du holder blade væk fra tagrenden

4 facts om UNA-carporten:

  • UNA er vores mest solgte carport
  • UNA er som standard i varmgalvaniseret stål
  • UNA kan pulverlakeres i din favorit RAL-farve
  • UNA leveres altid med tagrendenet, så du holder blade væk fra tagrenden

Carport i dansk design

Vi tror på, at dine drømme, visioner og planer skal komme først, for at vi kan skabe den perfekte carport til dig. Derfor lytter vores rådgivere, før vi tegner, bygger, og monterer din UNA carport. Din carport skal både være funktionel og praktisk, men også en æstetisk tilføjelse til din bolig.

Carport tilpasset dine ønsker

Du kan både få carporten til en enkelt bil eller en dobbeltcarport til to biler. Derudover kan du tilvælge afskærmning på en eller flere sider eller et redskabsskur, cykelparkering eller plads til skraldespandene som en del af carportløsningen. Ønsker du carporten lakeret, er det muligt at pulverlakere den i en valgfri RAL-farve.

Mulighederne er mange, valget er dit. Vi anbefaler derfor, at du tager en snak med en af vores rådgivere, så I sammen kan finde frem til den helt rigtige carport til dit behov.

Raadgivning Ved Koeb Af UNA Carport I Dansk Design

Kvalitet og holdbar konstruktion

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores materialer og håndværk. Carporten er i et lækkert design med holdbar og robust konstruktion, der kan modstå vind og vejr mange år fremover. UNA er designet med en vandret konstruktion og let buede tagplader, så regnvandet nemt ledes til de integrerede tagrender.

Solidt tag 

Taget på carporten består af 20 mm. polycarbonat termoplader, som er et af de stærkeste plastmaterialer. Vi benytter 5-lags termoplader, som sikrer god isolering og et minimum af kondens på undersiden af tagpladen. Taget beskytter mod solens UV-stråler og giver fin lysgennemstrømning.

UNA - kvalitet og holdbar konstruktion

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor kan min carport blive?

Svar:

UNA carporten kan laves både på standardmål og dine specialmål. Bredden på UNA carporten kan som standard max være 6,5 meter og længden kan tilpasses efter dit behov, her er intet maksimum. 

Kan jeg få carporten i sort?

Svar:

UNA bliver produceret i varmgalvaniseret stål, men det er muligt at få den pulverlakeret i en valgfri RAL-farve, så den eksempelvis matcher farven på husets vinduer.

Kan jeg selv bestemme placeringen af redskabsrum?

Svar:

Ønsker du redskabsrum som en del af din UNA carport, kan det tilpasses efter dine ønsker til størrelse og placering. Redskabsrummet kan enten placeres bagerst i carporten eller på en af siderne.

UNA carport med redskabsrum

Det er muligt at få UNA carporten med indbygget redskabsrum – enten placeret i enden af carporten eller på en af siderne. Her er det vigtigt nøje at overveje, hvor det giver bedst mulig mening for dig at have adgang til ekstra opbevaring.

Mange beklædningsmuligheder

Redskabsrummet i en UNA carport er som standard beklædt med Lyngsøe komposit plank, som kræver minimalt vedligehold. Det er selvfølgelig også muligt at vælge en af vores andre beklædninger.

Redskabsrummet fås med almindelig dør eller skydedør. 

UNA carport tilpasset niveauforskelle på skrånende grund

Har du brug for sparring?

Vi forstår, at ingen kunder er ens. Derfor lytter vi altid først, inden vi designer, og producerer din carport. Vi anbefaler derfor, at du taler med en af vores rådgivere om dine ideer til en carport.

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på 70 20 61 41. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Jack Hobolt – salgsrådgiver hos Lyngsøe
Jack Hobolth Salgsrådgiver

UNA til alle dine overdækninger

Du kan få UNA-modellen til alle dine overdækninger. Vi hjælper dig, uanset om du ønsker en garage til bilen, en terrasseoverdækning til at forlænge udesæsonen, et redskabsrum til opbevaring eller noget andet.

Flere funktioner under samme tag

Overdækningerne tilpasses dine behov og kan sammensættes med flere funktioner under samme tag, så du f.eks. får garage, cykelparkering, redskabsrum og overdækket terrasse i ét.

UNA multifunktionel overdækning - flere funktioner under samme tagkonstruktion

Måltegninger

Her kan du downloade måltegninger på vores UNA carporte på standardmål. Ønsker du andre mål, kan vi også lave carporten på dine specialmål.

Carport model UNA med redskabsrum. Plads til 2 biler

Hegn i forbindelse med din carport?

Ønsker du at afskærme mod haven eller naboen i forbindelse med din carport? Så er det muligt at få et havehegn fra Lyngsøe, der matcher stilen fra carporten. Der er mange muligheder for beklædning, så du f.eks. kan få et komposithegn (som på billedet) eller et lamelhegn, der giver lidt kig igennem. Det er også muligt at få en låge i hegnet, hvis du ønsker at kunne få adgang til haven.

UNA carport til 2 biler med redskabsrum og hegn i komposit

Positivt for miljø og biodiversitet

De mange naturlige fordele med et grønt sedumtag

Vælg sedumtag på din carport i danske design. Et sedumtag er flot at se på året rundt, er en gave til insekterne og i det hele taget populært som aldrig før.

Det grønne tag har en positiv effekt på miljøet, da det kan binde større vandmængder og derfor belaster kloaksystemet mindre.

Se eksempler på nogle af de forskellige løsninger vi har lavet, og bliv klogere på alle fordelene ved et sedumtag.