Funkis carport – KUBIC

Ønsker du en personligt tilpasset funkis carport i høj kvalitet, der ikke blot beskytter din bil, men også komplimenterer din boligs æstetik? Så er KUBIC din arkitekttegnede løsning med brede rammer og en massiv konstruktion. Hver eneste detalje på den moderne carport er nøje gennemtænkt. Med skjulte nedløb, skruer og samlinger, får du her en kvalitetscarport med høj finish og lækkert design.

Vi tilbyder ikke bare plads til din bil – vi tilbyder plads til din livsstil.

Kontakt os for en snak på 70 20 61 41. Vi er klar med rådgivning og vejledning, så vi sammen finder den rigtige carport til dig.

Se også vores carport i dansk design UNA

4 facts om en KUBIC carport:

  • Det 45° smig som samling mellem rem og søjle er helt unikt for KUBIC
  • Carportens vandrette remme og lodrette hjørnesøjler har samme dimension
  • Carporten er produceret i galvaniseret, pulverlakeret stål 
  • Din KUBIC carport kan pulverlakeres i alle RAL-farver

4 facts om en KUBIC carport:

  • Det 45° smig som samling mellem rem og søjle er helt unikt for KUBIC
  • Carportens vandrette remme og lodrette hjørnesøjler har samme dimension
  • Carporten er produceret i galvaniseret, pulverlakeret stål 
  • Din KUBIC carport kan pulverlakeres i alle RAL-farver

Funkis carport tilpasset dine ønsker

Vi lytter først, forstår dine ønsker og drømme, og omsætter dem til virkelighed. Vores KUBIC funkis carport er resultatet af mange års erfaring, omhyggelig planlægning og dedikation til at skabe det perfekte uderum. Vi tager ikke kun hensyn til dine behov i dag, men tænker også dine fremtidige krav ind i carporten.

Flere behov under samme tag?

Der er mange muligheder for at sammensætte carporten i moderne design, så den passer til dit behov. Skal der være plads til en eller flere biler, ønsker du redskabsrum som en del af carporten, eller skal carporttaget forlænges, så også skraldespande og cykler kan stå i ly?

Mulighederne er mange, og vores rådgivere står klar med ideer og vejledning, så I sammen får skabt en moderne carport, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd.

Konstruktionsafdelingen Funkis Carport Tilpasset Dine Oensker

Solid konstruktion

Rammerne på KUBIC carporten består af galvaniseret, pulverlakeret stål, som er meget modstandsdygtigt over for det danske vejr. 

Taget på funkis carporten er lyst og fremstillet i et af verdens stærkeste plastmaterialer, polycarbonat, med UV-beskyttelse. Tagrenderne er integrerede/skjulte i tagkonstruktionen for et let og eksklusivt look.

Har du brug for sparring?

Vores erfarne rådgivere er altid klar med ideer og vejledning til din kommende funkis carport.

Besøg os i vores udstilling til en snak om dit projekt, og se de forskellige løsninger og muligheder. Vi kommer også gerne hjem til dig.

Kontakt os allerede i dag.

Jack Hobolt – salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jack Hobolth Salgsrådgiver

Ofte stillede spørgsmål

Fås KUBIC i andet end sort?

Svar:

KUBIC kan lakeres i mange forskellige RAL-farver. Desuden kan den også lakeres i specialfarver.

Kan jeg få afskærmet den ene side af carporten?

Svar:

Det er muligt at få afskærmning på en eller flere sider af den moderne KUBIC carport. Du kan både vælge en helt lukket løsning med f.eks. komposit, en delvist lukket løsning som lameller eller hulplade, eller glas, hvis du ønsker fuldt udsyn. Vi anbefaler, at du snakker med en af vores rådgivere om dine ideer.

Kan jeg få carport og terrasseoverdækning i én løsning?

Svar:

KUBIC kan sammensættes på mange forskellige måder og kombinere forskellige funktioner under samme tag, som f.eks. carport og terrasseoverdækning eller carport og redskabsrum samt åben cykeloverdækning. Vi anbefaler, at du tager en snak med en af vores rådgivere om mulighederne.

Flere overdækninger i samme funkisstil

Du kan få KUBIC overdækninger til forskellige formål for et ensartet udtryk i dit uderum. KUBIC fås bl.a. som carport eller garage til bilen, redskabsrum til opbevaring eller cykelly og som overdækket terrasse, hvor du får mest muligt ud af alle årstider på terrassen.

Det er også muligt at kombinere flere funktioner under samme tag som en multifunktionel overdækning.

Mulighederne er mange, og vi står klar til at rådgive dig og komme med ideer til den idelle overdækning til dit behov.

KUBIC - flere funktioner samlet under ét tag - carport, skur, terrasseoverdækning og cykeloverdækning

Måltegninger

Her kan du downloade måltegninger på vores KUBIC carporte på standardmål. Ønsker du andre mål, kan vi også lave carporten på dine specialmål.

Moderne funkis carport model KUBIC til 2 biler sortlakeret på 4 søjler

Hegn i forbindelse med din carport?

Det er muligt at vælge galvaniseret hegn som supplement til din KUBIC carport. Det kan være som afskærmning mod naboen, eller et hegn til at holde dyr og børn i haven og væk fra vejen.

Der er mange tilpasningsmuligheder og forskellige beklædningstyper, så du kan få et hegn, der matcher din carport og udearealerne. Du kan f.eks. vælge en variant, der kræver minimalt vedligehold som komposit, eller lameller, der giver kig til haven. 

Få hegn i forbindelse med din carport

Positivt for miljø og biodiversitet

De mange naturlige fordele med et grønt sedumtag

Vælg sedumtag på din funkis carport. Et sedumtag er flot at se på året rundt, er en gave til insekterne og i det hele taget populært som aldrig før.

Det grønne tag har en positiv effekt på miljøet, da det kan binde større vandmængder og derfor belaster kloaksystemet mindre.

Se eksempler på nogle af de forskellige løsninger vi har lavet, og bliv klogere på alle fordelene ved et sedumtag.