Dobbelt carport i stål

Med Lyngsøes dobbelt carport, får du plads til dine to biler. For at give carporten lige præcis det udtryk, der passer til dig, er det muligt at vælge mellem forskellige tagtyper og pulverlakere stålet i den RAL-farve, der passer bedst til dit hus. 

Lad os realisere dine drømme og visioner og skabe en carport, der ikke blot er funktionel og beskytter din bil, men også ser godt ud, og er en integreret del af det samlede udtryk. 

Kontakt os på 70 20 61 41 og snak med en rådgiver om dine ideer til an dobbelt carport.

Se også vores udvalg af carporte med redskabsrum.

4 fordele ved en dobbelt carport i stål

  • Plads til 2 biler eller 1 bil og en trailer, cykler eller andet
  • God investering – en dobbelt carport koster mindre end to enkelte carporte
  • Fås på både standardmål og dine specialmål
  • Du får en carport med lang holdbarhed og minimalt vedligehold

4 fordele ved en dobbelt carport i stål

  • Plads til 2 biler eller 1 bil og en trailer, cykler eller andet
  • God investering – en dobbelt carport koster mindre end to enkelte carporte
  • Fås på både standardmål og dine specialmål
  • Du får en carport med lang holdbarhed og minimalt vedligehold

Dansk design i høj kvalitet

En dobbelt carport fra Lyngsøe er skabt med en forkærlighed for dansk design og høj kvalitet. Vores team sørger for, at hver detalje er gennemtænkt, og at det endelige resultat lever op til vores høje standard. En carport til 2 biler i galvaniseret stål er ikke blot en praktisk løsning; den er også en investering i beskyttelse, holdbarhed og æstetik. 

Solid og holdbar carport

Stål er kendt for sin styrke og holdbarhed, og er designet til at modstå det danske vejr. Derudover kræver galvaniseret stål minimalt vedligehold. En dobbelt carport i stål er derfor en langsigtet investering, du har glæde af mange årtier frem.

Carport med plads til 2 biler

Hos Lyngsøe forstår vi, at hver kundes behov og ønsker ofte er forskellige. Før vi begynder at producere din dobbelt carport, tager vi os tid til at rådgive dig om de bedste løsninger, der passer til din bolig og dine ønsker. Vi ser det som et fælles projekt, hvor vi sammen laver den helt rigtige carportløsning til dig.

Mange tilpasningsmuligheder

Du kan vælge imellem forskellige carporttyper, RAL-farver og udstyr for at sikre, at carporten passer til din bolig. Vi tilbyder tilbehør som cykelholder, dørstop og LED-spots, så du kan vælge en carport, der passer til dig og dine carportbehov. En dobbelt carport kan både være fritstående eller væghængt, og fås med eller uden redskabsrum, eller afskærmning på en eller flere af siderne.

Skrånende grund og specialmål 

Skal carporten stå på en skrånende grund. eller har du behov for en carport på specialmål, intet problem. Du får ikke bare en praktisk løsning; du får en personligt tilpasset carport.

KUBIC dobbelt carport med lamelbeklædning mod naboen

Ofte stillede spørgsmål

Er der plads til to biler i en dobbelt carport?

Svar:

Ja, i vores dobbelte carporte, er der plads til to biler.

Kan jeg få en dobbelt carport i sort?

Svar:

Du kan sagtens få pulverlakeret din carport til 2 biler i sort. Faktisk kan du selv vælge, hvilken RAL-farve din dobbelt carport skal have.

Kan jeg få en dobbelt carport monteret på huset?

Svar:

Carporten kan som oftest monteres på din husmur eller på husets udhæng.

Har du brug for sparring?

Der er mange overvejelser og ting, som du med fordel bør tage højde for, inden du beslutter dig for, hvilken dobbelt carport du vælger. 

Vores erfarne rådgivere står klar til at rådgive dig og tager gerne en uforpligtende snak over en kop kaffe – enten hos dig eller på vores kontor i Søften ved Aarhus. 

Kontakt os allerede i dag.

Jack Hobolth, salgsrådgiver hos Lyngsøe A/S
Jack Hobolth Salgsrådgiver