Lyngsøe carporte

Se det flotte udvalg i stål carporte

Carporte fra Lyngsøe

Fås i forskellige modeller, brug billederne herunder for at læse mere om de enkelte modeller

70 20 61 41

Carporte fra Lyngsøe – moderne design møder funktionalitet

For husejere er en carport en god investering. Den beskytter dine køretøjer, er forholdsvis nem at montere og passer til alle typer huse. Men er en carport bare en praktisk foranstaltning? Den står jo meget iøjenfaldende lige ved siden af huset og er noget af det første besøgende og forbipasserende ser.

Med denne tanke i mente begyndte Lyngsøe for mere end 18 år siden at udvikle og fremstille stålcarporte, som er funktionelle og samtidigt også har et lækkert design.

Det er blevet en succes: idag er Lyngsøe kendt for kvalitets-stålcarporte. Herhjemme, men også ud over landets grænser.

Branchens længste garanti på stålcarporte

Hos Lyngsøe får du 15 års garanti mod rustangreb på de varmgalvaniserede overflader på stålkonstruktioner og 15 års leverandørgaranti på tagplader. Det kan Lyngsøe, fordi der udelukkende anvendes gode materialer og lægges vægt på flot finish – helt ned til den mindste detalje.
Den robuste stålkonstruktion har derudover den fordel, at din nye carport – både enkelt og dobbelt carporte – kun har brug for et minimum af støttesøjler: Det gør det nemt at parkere og komme hurtigt ind og ud.

Vil du bygge en carport selv?
Eller investere i en elegant, vedligeholdelsesfri stålcarport fra Lyngsøe?

Nogle husejere vælger en carport af træ, som kan købes i de fleste byggemarkeder. De færreste tænker på det vedligeholdelsesarbejde, der er forbundet med en carport af træ. Selv forbehandlet træ skal males regelmæssigt for at modstå vores fugtige klima.

Carporte af galvaniseret stål er derimod ufølsomme overfor fugt og er i alle henseender ekstremt holdbare. Lyngsøes carporte er derfor nærmest vedligeholdelsesfri og er også efter mange år så god og flot som ny – uden at du har arbejde med den.

En carport – lige som du ønsker den

Du får din carport i lige præcis de mål, du vil. Uanset om du har brug for en dobbelt galvaniseret carport eller en enkelt carport med integreret redskabsrum. Hvis du ved siden af to biler også ønsker at parkere en scooter eller har brug for cykelstativer – vil vi gør alt for, at din stålcarport opfylder alle dine krav, og lige lidt til.

70 20 61 41

Bliv ringet op – vi ringer tilbage inden for 24 timer

Stil et spørgsmål

Har du et spørgsmål, eller ønsker at sende en besked? Så udfyld formularen her.